top of page

PERSILJAN TARINA

DSC04957.jpg

RAVINTOLA PERSILJA

Ravintola Persilja on avannut ovensa toukokuussa 2006 osoitteessa Tallbergin puistotie 1. Persilja sijaitsee keskellä Lauttasaarta vehreiden puistomaisemien keskellä. Ravintola tarjoaa siistin, rauhallisen ja tunnelmallisen ympäristön koko perheen ruokailuun ja myös vaativille asiakkaille. Aurinkoinen terassi tuo kesäisin lisähippusen välimerellistä tunnelmaa ja lämmintä ilmapiiriä.

Ystävällinen ja välitön palvelu, tasokas välimerellinen ruoka ja asiakkaiden tyytyväisyys ovat toimintamme peruskivi. Kun haluatte tietää lisää välimeren makuvaihtoehdoista tai jokin maku ei miellytä, kokkimme vastaavat mielellään kysymyksiin. Voitte myös esittää toivomuksia – ehkäpä kokkimme löytää juuri teille sopivan yksilöllisen vaihtoehdon makunautinnoksi.

Ravintola Persilja on avoinna arkisin klo 11 – 21|22 ja viikonloppuisin klo 12 – 22.Arkisin Lounasaikaan klo 11 – 15 on tarjolla runsas salaattipöytä, alkukeitto ja patonki sekä lämmin buffetti. Tämän lisäksi lounaslistalta löytyy kala-, kana-, liha-, pasta- ja salaattiannoksia sekä pizzaa. Myös mehevät pizzat valmistetaan alusta alkaen omassa keittiössä: pohjataikina on valmistettu talon oman reseptin mukaan.

Ruokalistalta löytyy ruokalajeja ja alkupaloja kreikasta, turkista ja italiasta. Aterianautinto on taattu jälkiruokaan asti. Myös eri ruokavaliot ja ruoka-aineallergiat on huomioitu.

Keittiö

DSC04957.jpg

Huolella vatsimme ruoka tuottemme

ja meille on tärkeä asikkaan palaute jotta voimme

kehittää ja parantaa meidän ruoka listamme

bottom of page